Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2004 - 2006 > Η ΕΠΙΛΟΓΗ THIRD PARTY LOGISTICS ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βοηθάει τις Ελληνικές ΜΜΕ τροφίμων η ανάθεση σε τρίτους (3PL) του έργου logistics των προϊόντων τους ? Τι πρέπει να προσέξουν οι εταιρείες αυτές όταν αποφασίσουν να το κάνουν ? Τι πρέπει να προσέξουν οι Ελληνικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών Logistics τροφίμων (3PLs) για να γίνουν ανταγωνιστικότερες και να προσφέρουν πράγματι προστιθέμενη αξία στους πελάτες τους ? Ποιες είναι οι Διεθνείς τάσεις ? Στα ερωτήματα αυτά και πολλά ακόμη δίνει απαντήσεις η Μεταπτυχιακή εργασία του μέλους μας - σπουδαστή κ. Γιώργου Παπαλόη.

H Ένωση, συνεπής στο στόχο της για συνεργασίες με φορείς εκπαίδευσης και γνώσης, προωθεί το Ακαδημαϊκό έργο των συνδεδεμένων μελών της - Σπουδαστών. Πιστεύουμε ότι από το έργο αυτό πηγάζει η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, πράγμα απαραίτητο στις μέρες μας. Στα πλαίσια αυτά, δημοσιεύουμε στην Ενότητα "Άρθρα μελών" (ελεύθερη πρόσβαση) τη περίληψη της Μεταπτυχιακής Εργασίας του κ. Γιώργου Παπαλόη με θέμα : "Η ΕΠΙΛΟΓΗ THIRD PARTY LOGISTICS ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". Παράλληλα, εγκαινιάζουμε νέα ενότητα "Ερευνητικές εργασίες μελών" στη Βιβλιοθήκη μας, όπου θα καταχωρούνται λεπτομερέστερα στοιχεία ερευνητικών εργασιών μελών μας. Εκεί θα βρείτε πολλές λεπτομέρειες που αφορούν την εργασία αυτή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε και κατευθείαν με κ. Παπαλόη (στοιχεία στην ιστοσελίδα / Συνδεδεμένα μέλη).