Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > Η ΕΕΒΨ&L ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΑ LOGI.C 2022 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics θα συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά ως Φορέας – Υποστηρικτής και σας προσκαλεί στα συνέδρια LOGI.C 2022 που θα γίνουν στις 10-11 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη με τίτλο «Globally Connected Supply Chains» και με μια παράλληλη εμπορική έκθεση για την αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, δίνοντας τον τόνο στις αλλαγές που κυοφορούνται για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Η αγορά δίνει δια ζώσης ραντεβού στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη για ένα διήμερο συζητήσεων και θεματικών προσεγγίσεων της νέας πραγματικότητας στα logistics.

Η Θεσσαλονίκη, λόγω της γεωγραφικής της θέσης κυρίως, αλλά και με αφορμή τις πολλαπλές βελτιωτικές κινήσεις σε επίπεδο υποδομών τα τελευταία χρόνια, αρχίζει και γίνεται όλο και περισσότερο «ορατή» σε επίπεδο διασύνδεσης διεθνών εμπορευματικών ροών. Παράλληλα, τον τελευταίο χρόνο και παρά τις δυσχέρειες που προέκυψαν λόγω πανδημίας, η πόλη και η ευρύτερη περιοχή φιλοδοξούν να μετατραπούν σε innovation hub, είτε για start ups, είτε για μεγάλες επιχειρήσεις διεθνών συμφερόντων, που επιλέγουν την περιοχή για τις επενδύσεις τους. Οι κινήσεις αυτές ανοίγουν νέους ορίζοντες για την περιοχή της Β. Ελλάδας, και με δεδομένη την αναπτυξιακή ώθηση τόσο στον ΟΛΘ, όσο και στα όμορα περιφερειακά λιμάνια, το μέλλον διαγράφεται τουλάχιστον ενδιαφέρον.

Η διεξαγωγή τους θα γίνει με φυσική συμμετοχή για εμβολιασμένους & νοσήσαντες και παράλληλα θα προβληθεί ηλεκτρονικά μέσω πλατφόρμας Livestreaming.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, για τη διοργάνωση των πάνελ, τους συμμετέχοντες κ.λπ. στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.cold.org.gr
Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.