Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > H EEBΨ&L ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 4η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ENERGIA TEC

Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, για πρώτη χρονιά συμμετέχει ενεργά στη 4η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ENERGIA TEC 2022 , η οποία θα διεξαχθεί στις 21 – 23 Οκτωβρίου 2022 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C.), Παιανία Αττικής (Λεωφόρος Λαυρίου 301).

Η Ένωση συμμετέχει στη μεγάλη έκθεση της ENERGIAS (Περίπτερο D 38), θέλοντας εκτός από τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με την Κεντρική Πολιτεία από την οποία αναμένουμε να πραγματοποιηθεί η συνάντησή μας με τον Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη, να ευαισθητοποιήσουμε τα μέλη μας για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τους ώστε να προσαρμόζονται τόσο στις ανάγκες της ψύξης, στην διαχείριση και εξοικονόμηση της ενέργειας και κυρίως στην διάρκεια ζωής του και προσβασιμότητα στις βλάβες ώστε να επιτυγχάνεται η συνεχείς λειτουργία στις εγκαταστάσεις.

Με την παγκόσμια αύξηση της ζήτησης ενέργειας και τον πόλεμο της Ουκρανίας οι τιμές της ενέργειας αυξάνονται δραστικά. Οι επιχειρήσεις μέλη μας πρέπει να κάνουν «σύμμαχους» τους ηλεκτρολόγους εγκαταστάσεων και να τους φέρουν πιο κοντά με τις επιχειρήσεις της Ψυχόμενης Αλυσίδας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναζητήσουν τρόπους όπου οι εγκαταστάσεις των ηλεκτρολογικών υποδομών τους, μέσω των οποίων διαχέεται η ενέργεια στην εγκατάσταση, να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πιο έξυπνο τρόπο και να μειώνει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου καθώς και την εξοικονόμηση της.

Επισυνάπτεται ηλεκτρονική πρόσκληση για δωρεάν είσοδο στην Έκθεση και θέση parking.

Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την είσοδο σας στο εκθεσιακό κέντρο, στην ιστοσελίδα της έκθεσης https://app.edo.events/el/form/NjMmMTkmMiY= υπάρχει η δυνατότητα Ηλεκτρονικής Προεγγραφής για την άμεση εξυπηρέτηση/ είσοδο σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας.