Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > H EEBΨ&L ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ MDF EXPO, 12-14 Νοεμβρίου 2022
Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, συμμετέχει ενεργά στη 3πλή MDF EXPO 2022, σε μία συνδυαστική έκθεση για τους επαγγελματίες τροφίμων, η οποία θα διεξαχθεί στις 12 – 14 Νοεμβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η φετινή μας συμμετοχή στη μεγάλη έκθεση MDF (Αίθουσα 1, Διάδρομος D , Περίπτερο 26) όμως δε σταματά εδώ. Τo Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 15:30-16:30 μ.μ , στα πλαίσια της έκθεσης, η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, θα πραγματοποιήσει σεμινάριο, με θέμα : H Ιχνηλασιμότητα ενισχύει την αλυσίδα αξίας στην ψυχρή εφοδιαστική.

Η παγκόσμια πανδημία είχε τεράστιο αντίκτυπο σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, αναγκάζοντας τους ηγέτες της Παραγωγής κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων να ορίσουν εντελώς νέες στρατηγικές και επιχειρηματικά μοντέλα για να παραμείνουν μπροστά στο παιχνίδι. Με το σεμινάριο αυτό θέλουμε να αναδείξουμε και να αναλύσουμε τη σημασία της ιχνηλασιμότητας σε όλα τα στάδια της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας, ειδικά σε προϊόντα κρέατος και γαλακτοκομικά, ώστε να επιτυγχάνεται μια συνολική Αλυσίδα Αξίας.

Ελάτε μαζί μας να παρακολουθήσετε το σεμινάριο H Ιχνηλασιμότητα ενισχύει την αλυσίδα αξίας στην ψυχρή εφοδιαστική, που φιλοδοξεί να αναλύσει τα Logistics των ευπαθών προϊόντων που εξαρτώνται από την τήρηση συγκεκριμένων κανόνων ιχνηλασιμότητας και ελέγχου των ροών. Ο κάθε κρίκος της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι απαραίτητο να γνωρίζει και να εφαρμόζει τους κανόνες υγιεινής, έτσι ώστε το προϊόν που φτάνει στα χέρια του τελικού καταναλωτή να είναι ασφαλές και να μην έχει υποστεί αλλοιώσεις.

Το οριστικό πρόγραμμα επισυνάπτεται.

Επισυνάπτεται ηλεκτρονική πρόσκληση για δωρεάν είσοδο στην Έκθεση και θέση parking.

Tο Link για δωρεάν προεγγραφή: https://app.edo.events/el/form/NjImMSYyJg==  , για γρήγορη και άνετη είσοδο στο εκθεσιακό κέντρο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας.