Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > H EEBΨ&L ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 17η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ , ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ & LOGISTICS

Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα σας, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, για μία ακόμα χρονιά συμμετέχει ενεργά στη 17η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών , Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics, η οποία θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η φετινή μας συμμετοχή στη μεγάλη έκθεση της Syskevasias (Αίθουσα 3, Διάδρομος Β , Περίπτερο 24a) όμως δε σταματά εδώ. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 12:00-13:30 μ.μ , στα πλαίσια της έκθεσης, η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, θα πραγματοποιήσει ημερίδα, με θέμα : Ο Επανασχεδιασμός του Supply Chain & Packaging Industry στην νέα ψηφιακή εποχή.

Η παγκόσμια πανδημία είχε τεράστιο αντίκτυπο σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού και το οικοσύστημα συσκευασίας, αναγκάζοντας τους ηγέτες της Παραγωγής συσκευασιών να ορίσουν εντελώς νέες στρατηγικές και επιχειρηματικά μοντέλα για να παραμείνουν μπροστά στο παιχνίδι.

Με την ημερίδα αυτή θέλουμε να αναδείξουμε ότι με την αύξηση της ζήτησης, ο ρόλος των logistics και των συσκευασιών έχει γίνει πλέον πιο κρίσιμος από ποτέ. Διαδραματίζοντας πλέον βασικό ρόλο στην καθιέρωση της μελλοντικής ανάπτυξης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με μεγάλη ανάγκη να ενισχυθούν οι δυνατότητες των βιομηχανιών όσον αφορά την τεχνολογία, την αποτελεσματικότητα, τις δεξιότητες και την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

Ελάτε μαζί μας στον επανασχεδιασμό του Supply Chain & Packaging Industry στην νέα ψηφιακή εποχή, που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τους διάσημους ηγέτες SCM & Packaging για να επιμεληθούν πλούσιες συζητήσεις για διαφορετικές πτυχές σε δύο παράλληλες διαδρομές από το λιανικό εμπόριο, τα τρόφιμα, τα Φάρμακα , FMCG , στην βέλτιστη διαχείριση και την μείωση του κόστους .

Προς ενημέρωσή σας επισυνάπτεται το οριστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.


Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την είσοδο σας στο εκθεσιακό κέντρο, στην ιστοσελίδα της έκθεσης https://syskevasia-expo.gr/ υπάρχει η δυνατότητα Ηλεκτρονικής Προεγγραφής για την άμεση εξυπηρέτηση/ είσοδο σας, μέσω της επίδειξης του e-ticket που θα λάβετε στο προσωπικό σας email.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας.