Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > Η ΕΕΒΨ&L ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ MEAT AWARDS 2022

Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,


Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, υποστηρίζει για 1η χρονιά τα βραβεία Meat Awards 2022 με συμμετοχή του Προέδρου της Ένωσης κ. Γρηγορόπουλου Διονύση στην κριτική τους επιτροπή.

Τα Meat Awards 2022 είναι τα βραβεία που έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS και στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής και πώλησης κρέατος και των υποπροϊόντων του. Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλουν όλες οι εταιρείες που εμπορεύονται ή παράγουν προϊόντα και υποπροϊόντα κρέατος, διαθέτουν εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικού κρεοπωλείου ή παρέχουν υπηρεσίες εστίασης, packaging και logistics προϊόντων κρέατος και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πρωτοποριακές-καινοτόμες πρακτικές.

Στόχος των βραβείων είναι να:

  •  Προβάλλουν τις εταιρείες και τα προϊόντα που θα διακριθούν.
  •  Αναδείξουν τις καινοτομίες και την αριστεία στον χώρο του κρέατος.
  •  Επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο.
  •  Κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.
  •  Nα επικοινωνήσουν στο κοινό το εύρος και τη λειτουργικότητα και την τρέχουσα καινοτομία που υπάρχει πάνω στα προϊόντα και υποπροϊόντα κρέατος.

Βασικοί Πυλώνες Βράβευσης

1. Καταστήματα / 2. Υπηρεσίες προς Καταναλωτές / 3. Προϊόντα Κρέατος / 4. Μάρκετινγκ – Εταιρική Πολιτική / 5. Επαγγελματικός Εξοπλισμός
6. Προμηθευτές – Παραγωγοί – Έμποροι / 7. Υπηρεσίες προς Επαγγελματίες

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Ένωση www.cold.org.gr, να ενημερωθείτε για τις κατηγορίες, καταθέστε τις δικές σας υποψηφιότητες και διεκδικήστε μία αναγνωρισμένη διάκριση στον κλάδο!

Η Τελική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022.


Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.