Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > Η ΕΕΒΨ&L ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ DAIRY AWARDS 2022                    Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,


Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, υποστηρίζει για 1η χρονιά τα βραβεία Dairy Awards 2022 με συμμετοχή του Προέδρου της Ένωσης κ. Γρηγορόπουλου Διονύση στην κριτική τους επιτροπή.

Τα Dairy Awards 2022 είναι τα βραβεία που έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS και στόχο έχουν να αναδείξουν την αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων, το marketing, την Έρευνα & Ανάπτυξη αλλά και τις καινοτόμες υπηρεσίες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλουν οι εταιρείες που είτε παράγουν – εμπορεύονται γαλακτοκομικά προϊόντα, είτε διαθέτουν εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικού γαλακτοπωλείου – τυροκομείου, είτε παρέχουν υπηρεσίες Packaging – Logistics αντίστοιχων προϊόντων και έχουν να επιδείξουν πρωτοποριακές – καινοτόμες πρακτικές.

Στόχος των βραβείων είναι να:

  • Προβάλλουν τις εταιρείες και τα προϊόντα που θα διακριθούν.
  • Αναδείξουν τις καινοτομίες και την αριστεία στον χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων.
  • Επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο.
  • Κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.
  • Nα επικοινωνήσουν στο κοινό το εύρος και τη λειτουργικότητα και την τρέχουσα καινοτομία που υπάρχει πάνω στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Βασικοί Πυλώνες Βράβευσης

1. Καταστήματα Γαλακτοκομικών Προϊόντων / 2. Γαλακτοκομικά Προϊόντα / 3. Μάρκετινγκ - Υπηρεσίες / 4. Προμηθευτές - Εξοπλισμός

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Ένωση www.cold.org.gr, να ενημερωθείτε για τις κατηγορίες, καταθέστε τις δικές σας υποψηφιότητες και διεκδικήστε μία αναγνωρισμένη διάκριση στον κλάδο!

Η Τελική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.