Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > Η ΕΕΒΨ&L ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ FROZEN FOOD AWARDS 2022
                                       Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,


Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, υποστηρίζει τα βραβεία Frozen Food Awards 2022, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με συμμετοχή του Προέδρου της Ένωσης κ. Γρηγορόπουλου Διονύση στην κριτική τους επιτροπή. Η διοργανώτρια εταιρία Boussias θεσπίζει τα βραβεία Frozen Food Awards και αυτό αποτελεί για τον κλάδο μας αναγνώριση από πλευράς τους για την σημαντική συμβολή μας στην αλυσίδα αξίας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Έπειτα από δυο πολύ ιδιαίτερα χρόνια μέσα στα οποία ο κλάδος της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και κλήθηκε να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις λόγω της πανδημίας, έρχονται τα βραβεία για να αναδείξουν το έργο των ανθρώπων και των συστημάτων της ψυχρής αλυσίδας. Να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο frozen food industry.

Στόχος των Frozen Food Awards 2022 είναι να: προβάλλουν τις εταιρείες, τα προϊόντα και τις λύσεις που θα διακριθούν, αναδείξουν τις καινοτομίες στο χώρο του frozen food, επικοινωνήσουν τις βραβευμένες υποψηφιότητες, κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και να επικοινωνήσουν στο κοινό το εύρος και την καινοτομία του frozen food industry.

Διανύοντας μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον κλάδο, τα FROZEN FOOD AWARDS 2022 είναι εδώ για να αναδείξουν τους κορυφαίους της Ψυχρής Αλυσίδας. Μπείτε στην αναμέτρηση, η υποβολή υποψηφιοτήτων έχει αρχίσει!


ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Κατεψυγμένα Προϊόντα
Λύσεις στη Βιομηχανία Κατάψυξης
Υπηρεσίες στον κλάδο Κατάψυξης
Πρακτικές στον κλάδο Κατάψυξης
Frozen Food Awards MiscelleneousΓια περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Ένωση www.cold.org.gr, να ενημερωθείτε για τις κατηγορίες, καταθέστε τις δικές σας υποψηφιότητες και διεκδικήστε μία αναγνωρισμένη διάκριση στον κλάδο!

Η Τελική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων έως την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.