Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > Ετήσια Εκδήλωση ΕΕΒΨ&L και Απονομή Βραβείου Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας “ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ”


Δελτίο Τύπου

Ετήσια Εκδήλωση ΕΕΒΨ&L και Απονομή Βραβείου Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας “ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ”

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινησιακή φόρτιση διεξάγει φέτος η Ετήσια Εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 στο GAZOO EVENTS, με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νικόλαου Παπαθανάση, να πραγματοποιεί την Απονομή του Βραβείου με την ονομασία “ΒΡΑΒΕΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ”, στον κ. Κατσακίδη Χρήστο και την ολοκλήρωση του μεγαλυτέρου εκπαιδευτικού έργου “ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ”, σε 1147 εργαζομένους σε 13 Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του κλάδου της Εφοδιαστικής, στις ενέργειες που γίνονται από την κυβέρνηση για την ανάπτυξη του κλάδου μέσα από τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο και το ταμείο ανάκαμψης, επισημαίνοντας ότι το κράτος οφείλει να είναι δίπλα σε έναν από τους πιο δυνατούς κλάδους της Ελληνικής οικονομίας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν περισσότερες από 90 επιχειρήσεις, 10 φορείς του βιομηχανικού κλάδου και της εφοδιαστικής, καθώς και εκπρόσωποι από την Γενική Γραμματεία Έρευνας &Τεχνολογίας και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Την εκδήλωση υποστήριξαν ως Χρυσός Χορηγός οι εταιρείες EPSILON SINGULAR LOGIC - EVERYTIME ESTATES, Άργυρος χορηγός η εταιρεία IRM (Insurable Risk Management), και υποστηρικτές οι εταιρείες JUNGHEINRICH HELLAS – TRUCK & CARGO INSURANSE & ENSEN

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το διεθνές συνέδριο που θα διεξαχθεί 20-22 Μαΐου 2022 Divani Apollon Palace με την συνδιοργάνωση Global Cold Chain Alliance (GCCA) και του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού φορέα.