Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ISTΔελτίο Τύπου

Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ IST ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
" EXECUTIVE DIPLOMA IN LOGISTICS & SUPPLY CHAIN MANAGEMENT "


Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2022


Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, αρωγός στην εκπαίδευση και την περαιτέρω ανάπτυξη νέων επιστημόνων, σε συνέχεια της επιτυχημένης κατάρτισης 1147 εργαζομένων στον κλάδο της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας,  συνεργάζεται με το κολέγιο   IST και υποστηρίζει  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  "Executive Diploma in Logistics & Supply Chain Management", το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 104 ωρών στη Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού.

Το Executive Diploma in Logistics & Supply Chain Management είναι ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να προσφέρει πρακτική και εξειδικευμένη γνώση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας και να βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους.

Σκοπός της ΕΕΒΨ είναι να υποστηρίξει και να προάγει την αρτιότητα και τον επαγγελματισμό του κλάδου της παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής προϊόντων σε ελεγχόμενες συνθήκες. Τούτο επιτυγχάνεται με την βελτίωση της γνώσης, της παραγωγικότητας και της εικόνας των μελών της, που εξειδικεύονται στην αποθήκευση, διανομή, μεταφορά, πληροφόρηση και άλλες υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας, προς όφελος των πελατών τους και της Κοινωνίας.

Το IST College ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του IST https://ist.edu.gr/course/executive-diploma-logistics-supply-chain-management/