Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > Η ΕΕΒΨ&L ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ SUPPLY CHAIN AWARDS 2022
                                  Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,


Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, υποστηρίζει για 6η χρονιά τα βραβεία Supply Chain Awards 2022 με συμμετοχή του Προέδρου της Ένωσης κ. Γρηγορόπουλου Διονύση στην κριτική τους επιτροπή.

Έπειτα από δυο πολύ ιδιαίτερα χρόνια μέσα στα οποία ο κλάδος του Supply Chain & Logistics κλήθηκε να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις λόγω της πανδημίας, έρχονται τα βραβεία για να αναδείξουν το έργο των ανθρώπων και των συστημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας. Να επιβραβεύσουν τις κορυφαίες εκείνες εταιρείες που κινήθηκαν ευέλικτα και καινοτόμα καταφέρνοντας να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στα φετινά βραβεία πρόκειται να αναδειχθούν τα πρωτοποριακά έργα στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών. Στην πανδημία η εφοδιαστική αλυσίδα βγήκε δυναμικά μπροστά. Οι δράσεις και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων σε αυτό το διάστημα, αλλά και κάθε καινοτομία και αριστεία που είχαν την τελευταία διετία αποτελούν τις υποψηφιότητες που αναζητά η Κριτική Επιτροπή των βραβείων για να αναδείξει και να βραβεύσει.

Διανύοντας μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον κλάδο, τα Supply Chain Awards 2022 είναι εδώ για να αναδείξουν τους κορυφαίους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών. Μπείτε στην αναμέτρηση, η υποβολή υποψηφιοτήτων έχει αρχίσει!
Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα μέσω των βραβείων να διεκδικήσουν και ένα από τα 3 Μεγάλα Βραβεία:
Προετοιμαστείτε για να διεκδικήσετε ένα από τα τρία Special Awards

Supply Chain Company of the Year
3PL Company of the Year
Supply Chain Provider of the Year

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Ένωση www.cold.org.gr, να ενημερωθείτε για τις πλήρως ανανεωμένες κατηγορίες, καταθέστε τις δικές σας υποψηφιότητες και διεκδικήστε μία αναγνωρισμένη διάκριση στον κλάδο!

Η Τελική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων έως την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.