Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2020 > “Logistics Solutions VIΙΙ: Αναπτυξιακό μοντέλο σε τροχιά Logistics”

Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το 2ο Συνέδριο στη Βόρεια Ελλάδα SOLUTIONS VIII με θέμα : “Logistics Solutions VIΙΙ: Αναπτυξιακό μοντέλο σε τροχιά Logistics” το οποίο διοργανώνεται από το Supply Chain Institute με την Επιστημονική Υποστήριξη της Planning την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, στo ξενοδοχείο GRAND HOTEL, και έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS.

Το SOLUTION της Βορείου Ελλάδος κινείται με βάση την ανάπτυξη που διαφαίνεται στον ορίζοντα και είναι δομημένο σε 2 άξονες. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν οι «Τάσεις και οι προοπτικές για τα logistics της Βορείου Ελλάδας», όπου θα αποτυπωθεί η υφιστάμενη κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα και θα πλαισιωθεί η επόμενη μέρα στο περιβάλλον της οικονομικής ανάκαμψης. Το δεύτερο μέρος της ημερίδας εξειδικεύεται στις «Εμπορευματικές μεταφορές και Διανομή της Βορείου Ελλάδας», όπου θα παρουσιαστεί ο ρόλος της Βορείου Ελλάδας στα εθνικά δίκτυα διανομής, οι διεθνείς μεταφορές με επίκεντρο τη Β. Ε.

Σας παραθέτουμε 10 λόγους που το συνέδριο δίνει υψηλή προστιθέμενη αξία:


  1.  Αναπτυξιακό πλάνο logistics για τη Βόρεια Ελλάδα
  2.  Οι αλλαγές στα logistics από την άνοδο του e-commerce
  3.  e-commerce survey εξειδικευμένα για τη Βόρεια Ελλάδα 
  4.  City Logistics της Θεσσαλονίκης 
  5.  Ψηφιοποίηση στην αποθήκη
  6.  3PL market analysis B.E.
  7.  Σκιαγράφηση της αγοράς των μεταφορών
  8.  Δρομολόγηση και τηλεματική
  9.  Benchmarking κόστους μεταφοράς και διανομής
  10.  Best Practice case studies


Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.cold.org.gr

Για τα μέλη μας η ΕΝΩΣΗ έχει εξασφαλίσει έκπτωση 20% και όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει με την γραμματεία μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.