Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2020 > ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ & ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS


Δελτίο Τύπου 
Ετήσια Εκδήλωση & Kοπή πίτας Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics

Με συμμετοχή στελεχών των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποδομών & Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, φορέων του κλάδου των Logistics, καθώς και περισσότερων από 90 επιχειρήσεων του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Βιομηχανίας Ψύχους & Logistics την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο του Gazoo. 

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του o κ. Αναστάσιος Μητιακούδης Διευθυντής Γενικής Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, , όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τα ‘COLD LOGISTICS' έχουν προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και μας απασχολεί ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των επιχειρήσεων, με αξιοποίηση κάθε δυνατού μέσου που παρέχει σήμερα η Πολιτεία, αλλά και η ιδιωτική αγορά. Συμμετείχε επίσης ο κ. Βασίλης Λιόγκας εκπρόσωπος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας . 

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2019, και η έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 1200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου. 

Στους στόχους του 2020, κυριαρχεί πέραν της 3ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ LOGISTICS και της έναρξης των εργασιών του Cluster, η αποστολή της Ελληνικής υποψηφιότητας μέσω του συνδέσμου για νέους έως 34 χρόνων, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2020 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί από την Global Cold Chain Alliance στις 18-20 Μαρτίου στο Ρότερνταμ. 

Επιπλέον ανακοινώθηκε η διοργάνωση δυο συνεδρίων : «Αλεξανδρούπολη Ιούνιος 2020» και « Κρήτη Οκτώβριος 2020»

Το φλουρί κέρδισε ο κ. Κωνσταντίνος Χανιώτης ένα διήμερο στο Grand Vytina Hotel και οι 
κ.κ Χατζημανωλάκης Μιλτιάδης και Μανιατογιάννης Νικόλας μία συμμετοχή υψηλής γευσιγνωσίας στο Glub των Gastronomads.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, τους χορηγούς της εκδήλωσης: 

Μέγα Χορηγό MEDILINE 
Η Mediline Isothermal Solutions ΑΕ είναι μια σύγχρονη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική πολυεθνική βιομηχανία με μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Τουρκία και ΗΠΑ, η οποία εξειδικεύεται στην Έρευνα, Ανάπτυξη, Παραγωγή και Εμπορία Ολοκληρωμένων λύσεων, με την χρήση Θερμοκρασιακά Ελεγχόμενων Συσκευασιών, για τη βέλτιστη μεταφορά ευαίσθητων προϊόντων και έχει ήδη αναπτύξει λύσεις που απευθύνονται στον ευρύτερο χώρο του Τροφίμου - Ποτού με μεσοπρόθεσμο στόχο την κατάκτηση της ηγετικής θέσης και στον κλάδο αυτό.

Χρυσό Χορηγό IRM (Insurable Risk Management)
H IRΜ ιδρύθηκε τo 2019 από τον κ. Γιάννη Σαμολαδά και στόχος της είναι να ερευνά, να χαρτογραφεί και να αποτυπώνει τους πιθανούς κινδύνους που απειλούν μια επιχείρηση και στη συνέχεια να δημιουργεί ένα ολιστικό πλάνο ασφαλιστικής διαχείρισης των κινδύνων. Με εξειδικευμένα εργαλεία μέσω του IFA academy συγκρίνει τους όρους ανάμεσα στα ασφαλιστήρια συμβόλαια και προτείνει το πιο αποδοτική για την επιχείρηση ασφαλιστικό πλάνο. Το 2020 απέσπασε το silver βραβείο στον τομέα Innovation and Convenience - Insurance Market.

Αργυρό Χορηγό INOXTEC
Η Inoxtec δραστηριοποιείται από το 1978 στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών με εξειδίκευση στον ανοξείδωτο χάλυβα. Από το 2017 εισάγει τα προϊόντα της A-Safe. Τα προϊόντα αυτά αποσκοπούν στην προστασία των εργαζομένων, κτηριακών εγκαταστάσεων, μηχανών, από τα οχήματα που κινούνται στον εργασιακό χώρο, προς αποφυγή ατυχημάτων και υλικών ζημιών. 

Υποστηρικτές 
JUNGHEINRICH HELLAS 
Ο όμιλος Jungheinrich αποτελεί έναν από τους τρεις μεγαλύτερους προμηθευτές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, υψηλής τεχνολογίας συστημάτων αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων, σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ευρώπη η Jungheinrich είναι ο ηγέτης στα συστήματα αποθήκευσης, έχοντας αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. 
CARGO 360 
Η CARGO 360 ως συνδεδεμένο μέλος της Ένωσης μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες :
Εκτελωνισμοί ( εισαγωγή-εξαγωγή-διαμετακόμιση) - Ίδρυση και Διαχείριση τελωνειακών αποθηκών αποταμίευσης - Τελωνειακό Logistics - Εφοδιασμοί πλοίων - Τελωνειακές Απλουστεύσεις-Ειδικά τελωνειακά καθεστώτα(42, 07, απαλλαγές ΦΠΑ κλπ - Διεθνείς μεταφορές -Φορολογική εκπροσώπηση εταιρειών εξωτερικού.
TRUCK & CARGO INSURANSE
Η TRUCK & CARGO INSURANSE ως συνδεδεμένο μέλος της Ένωσης μπορεί να προσφέρει υπηρε
σίες στο χώρο της ασφάλισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Από το 1999 είναι ο μεγαλύτερος σύμβουλος ασφάλισης της χώρας στην ασφάλιση φορτηγών οχημάτων. Διαχειρίζεται ένα μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών προγραμμάτων ενώ διατηρεί στο χαρτοφυλάκιό της 3.000 και πλέον εταιρείες του χώρου με πάνω από 10.0000 ασφαλιστήρια συμβόλαια.