Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > 5η Διημερίδα ITS HELLAS_17 και 18 Δεκεμβρίου 2019, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα σας,

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, συμμετέχει για πέμπτη συνεχή χρονιά στην 5η Διημερίδα του ITS HELLAS με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Δεκεμβρίου 2019 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, και έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Φορέα μας.


Η ΕΝΩΣΗ έχοντας ποια την εμπειρία και την αναγνώριση ότι κατέχει υψηλή εξειδίκευση στον τομέα της Ψυχρής Εφοδιαστικής , συμμετέχει με τοποθέτηση του Προέδρου κ. Γρηγορόπουλου Διονύση την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 - 11:15, στα πλαίσια της συζήτησης με θέμα: «Στρατηγική και πολιτικές ανάπτυξης Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (ΕΣΜ)» και τίτλο «Supply Chain Traceability System for foods Based on IOT».


Η διημερίδα αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία χρονιά την πιο δυναμική συνάντηση του χώρου των Μεταφορών στην Ελλάδα. Φέτος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:


· Ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των ΕΣΜ και των μεταφορών γενικότερα σε εθνικό, Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

· Εξοικειωθούν με τις νέες διαθέσιμες τεχνολογίες και υπηρεσίες στον χώρο των ΕΣΜ.

· Συμμετέχουν στο διάλογο για τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ή και τις ανάγκες του κλάδου.

· Ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις και καλές πρακτικές.

· Δικτυωθούν και να αλληλεπιδράσουν με τους ηγέτες πανευρωπαϊκά στον χώρο των ΕΣΜ.

· Προτείνουν πιθανές λύσεις σε θέματα σχετικά με την ομαλή εφαρμογή τεχνολογιών ΕΣΜ στην Ελλάδα.

· Αξιοποιήσουν την στοχευμένη δικτύωση που διασφαλίζεται από τη σημαντική παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων μερών, από τους διαμορφωτές πολιτικής, τις διαχειριστικές αρχές, την ερευνητική κοινότητα, τους προμηθευτές λύσεων & υπηρεσιών στους τελικούς χρήστες.


Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα της Διημερίδας μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Φορέα: www.cold.org.gr και να πατήσετε στο αντίστοιχο link προκειμένου να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας.