Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «Ελληνικές Εμπορευματικές Μεταφορές: Υφιστάμενη κατάσταση, προκλήσεις & μελλοντικές τάσεις».
Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,

Χρόνια Πολλά σε όλους!

υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, θα διεξαχθεί η ημερίδα που διοργανώνει η ΟΦΑΕ, την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αθήνα) με θέμα «Ελληνικές Εμπορευματικές Μεταφορές: Υφιστάμενη κατάσταση, προκλήσεις & μελλοντικές τάσεις».


Η εν λόγω ημερίδα σκοπό έχει να αναπτύξει όλα αυτά τα καίρια θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες των μεταφορών, καθώς οι νέες τάσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές είναι πολλαπλές και αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς τις συνθήκες της αγοράς.


Καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις που επικρατούν στην διεθνή αγορά, ενώ θα απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση και λειτουργίας μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην Εφοδιαστική Αλυσίδα γενικότερα. Η Ένωση συμμετέχει με τοποθέτηση του Προέδρου κ. Γρηγορόπουλου Διονύση στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της για τις νέες τάσεις & προκλήσεις.


Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε το τελικό πρόγραμμα της ολομέλειας καθώς και στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.cold.org.gr


Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας.