Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ ΣΤΟ 3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών
Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο τείνει πλέον να γίνει θεσμός, και θα υλοποιηθεί στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα «Banquet»), σε έναν από τους πλέον σύγχρονους και ταυτόχρονα εμβληματικούς συνεδριακούς χώρους της Αθήνας και της Ελλάδας, στις 19 & 20 Ιουνίου 2019.

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, συμμετέχει στο σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον Τεχνικό / Κατασκευαστικό και Μεταφορικό κλάδο, με σκοπό να ενημερωθούν τα μέλη της για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, προοπτικές, αλλά και προκλήσεις στους δύο αλληλένδετους κλάδους.

Οι δυο ημέρες του συνεδρίου, ως είθισται, θα χωριστούν ως εξής:

Η 1η ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στις Υποδομές / Κατασκευές και η 2η ημέρα στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές.

Στο συνέδριο θα υπάρξουν, μεταξύ άλλων, θεματικές ενότητες για την χρηματοδότηση μεγάλων έργων, τη μόχλευση χρηματοδοτήσεων, τα προηγμένα συστήματα μεταφορών, τις μεγάλες αστικές και συγκοινωνιακές αναπλάσεις, κ.λπ.

Ειδικότερα, θα αναδειχθούν οι σύγχρονες «έξυπνες» τεχνολογίες στις κατασκευές και στα συγκοινωνιακά δίκτυα και τα αποτελέσματα από την εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Και τις δυο ημέρες, θα υπάρξουν ξεχωριστές βραβεύσεις εταιρειών που διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν σημαίνονται ρόλο στις Υποδομές και Μεταφορές της χώρας και παρουσιάσεις Μεγάλων Έργων / Πρότυπων Case Studies, κ.λπ.

Επισυνάπτεται ηλεκτρονική πρόσκληση του συνεδρίου.Για την παρακολούθησή του, παρακαλείσθε να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή.Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.