Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOODTECH

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & logistics συμμετείχε στην Έκθεση FOODTECH 2019 


Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2019

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics συμμετείχε στην Έκθεση FOODTECH, που έλαβε χώρα 12 - 14 Οκτωβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς που αναγνωρίστηκε η δυναμική μας και ο σημαντικός ρόλος των Logistics στη νέα έκθεση για την παραγωγή & τη συσκευασία των τροφίμων. Επιπλέον η Ένωση παρουσίασε Λύσεις & Καλές Πρακτικές στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα στα πλαίσια της θεματικής ενότητας “COLD CHAIN”.

Μια Έκθεση που ως φυσικό αντικείμενο καλύπτει έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής αγοράς και στόχος της είναι η δικτύωση και η διερεύνηση των εμπορικών συνεργασιών, η ανταλλαγή ιδεών και καινοτομιών μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών. 

Το περίπτερό μας δέχθηκε περισσότερες από 100 εταιρίες, που ασχολούνται με τον κλάδο μας, οι οποίες ενημερώθηκαν πλήρως για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των μελών μας. Επιπρόσθετα στις εν λόγω εταιρείες γνωστοποιήσαμε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που θα υλοποιήσει ο σύνδεσμός μας «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων στον κλάδο της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας». 

Η Ένωση θα παραμείνει αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων αντίστοιχων προσπαθειών και στο μέλλον, που σκοπός τους είναι τόσο η σύμπραξη συνεργασιών, όσο και η ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων με άλλους επαγγελματίες του κλάδου.