Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "End-to-end Supply Chain TECHNOLOGY DAY", Athenaeum InterContinental, 18 Απριλίου

Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα σας,

υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS, θα διεξαχθεί το συνέδριο “End-to-end Supply Chain TECHNOLOGY DAY”, το οποίο διοργανώνεται από το Operations Center και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στο InterContinental.

Το εν λόγω συνέδριο είναι πολύτιμο εργαλείο για όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους τεχνολογικά (είτε αυτοί είναι οι ίδιοι οι επιχειρηματίες είτε οι decision makers μέσα στις επιχειρήσεις) αλλά και όσων επιθυμούν να «κρατήσουν επαφή» με τις νέες τεχνολογίες προκειμένου η ομάδα τους να είναι πιο αποτελεσματική στην καθημερινή της εργασία, ώστε μέσα σε μια παραγωγική ημέρα:

• Να λάβουν πλήρη γνώση για όλο το φάσμα των hands-on τεχνολογιών που μπορούν σήμερα να εφαρμοστούν με επιτυχία και με απτά αποτελέσματα. Γρήγορο ROI και χαμηλό TCO είναι δύο έννοιες που διαπνέουν τις περισσότερες από τις τεχνολογίες που παρουσιάζονται.
• Να παρακολουθήσουν “bottom down” αναλύσεις γι' αυτές, από κορυφαίους προμηθευτές και συμβούλους της αγοράς, αποκτώντας έτσι μια χρηστική ενημέρωση, πέραν της απλής παράθεσης πλεονεκτημάτων εφαρμογής.
• Να ακούσουν την εμπειρία επιχειρήσεων – users που ήδη εφαρμόζουν αυτές τις τεχνολογίες και να διακρίνουν σημεία-κλειδιά στα στάδια καταγραφής αναγκών, αξιολόγησης, εφαρμογής και πλάνου μετάβασης στη νέα τεχνολογία.
• Να έχουν τη δυνατότητα διατύπωσης των δικών τους ερωτημάτων και να λάβουν αξιόπιστες απαντήσεις στο πλαίσιο λειτουργίας εξειδικευμένων Workshops.
• Να επισκεφθούν τους εμπορικούς χορηγούς της διοργάνωσης και να δουν από κοντά προτεινόμενες λύσεις σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Η Ένωση συμμετέχει με τοποθέτηση εκπροσώπων στην ενότητα 2: Εμπορευματικών Μεταφορών & Διανομών, με σκοπό να ενημερωθούν τα μέλη της αναφορικά με την χρήση τεχνολογιών για την διατήρηση ελεγχόμενων θερμοκρασιών στην Ψυκτική Αλυσίδα, και στην ενότητα 3: End of Line Production / Συσκευασία, προκειμένου να τονίσει την σημασία της διατήρησης της Ψυκτικής Αλυσίδας στη φάση της συσκευασίας.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε το τελικό πρόγραμμα της ολομέλειας καθώς και στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.cold.org.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας.