Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΒΨ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ 


Αθήνα 5 Μαρτίου 2019,


Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics ανακοινώνει επίσημα την Ελληνική υποψηφιότητα μέσω του Συνδέσμου της, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2019 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί από την Global Cold Chain Alliance στις 20-22 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την έναρξη των υποβολών αιτήσεων της Ελληνικής Υποψηφιότητας, όπου για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και διεκδίκησης του εν λόγω βραβείου από ένα Ψυγείο- μέλος της Ελλάδας.

Τα υποψήφια στελέχη του ευρύτερου επαγγελματικού χώρου θα πρέπει να είναι έως 34 χρόνων, να έχουν υποδείξει άριστες επιδόσεις στον εργασιακό τους χώρο για τρία έτη, και να έχουν ευρεία γνώση της Ψυκτικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε τμήμα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών, διοικητικών, τεχνικών, μηχανικών, λογιστικών, πωλήσεων, χειρισμού, υπηρεσιών ή διαχείρισης.

Η Ένωση θα παραμείνει αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων αντίστοιχων προσπαθειών και στο μέλλον που σκοπός τους είναι να αναδεικνύεται και να βραβεύεται η αριστεία των Ελλήνων Leader.

Παρακαλούμε πολύ όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, θα πρέπει να υποβάλει την υποψηφιότητά του αποστέλλοντας την στο mail του συνδέσμου μας info@cold.org.gr, το αργότερο έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.