Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > Συμμετοχή της Ένωσης στην Εσπερίδα "Logistics στη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο"

Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την Εσπερίδα “τα Logistics στη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο ”, η οποία διοργανώνεται από το Operations Center , την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 (16:30-20:30) στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, και έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS.

Η Εσπερίδα διοργανώνεται με στόχο να προσφέρει στις επιχειρήσεις ποιοτική πληροφόρηση υψηλής προστιθέμενης αξίας σχετικά με:

• Τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αξιοποιήσουν την Εφοδιαστική Αλυσίδα για τη μείωση κόστους, την αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης προς τους πελάτες και εν γένει τη βελτίωση της Ανταγωνιστικότητάς τους μέσα από εισηγήσεις συμβουλευτικών επιχειρήσεων παγκοσμίου εμβέλειας (EY).
• Παραδείγματα βέλτιστων εφαρμοσμένων πρακτικών Logistics από επιχειρήσεις που διατηρούν μεγάλες παραγωγικές εγκαταστάσεις και πρωταγωνιστούν στην τοπική οικονομία όπως οι Coca Cola 3E, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Landis + Gyr, κ.ά. και οι οποίες για πρώτη φορά θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι παρουσιάζοντας μοναδική τεχνογνωσία.

Η Ένωση θα μετέχει στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τοποθέτηση του Προέδρου κ. Γρηγορόπουλου Διονύση αναφορικά με τις εξελίξεις μεταφορικών υποδομών και εμπορευματικών μεταφορών με επίκεντρο το λιμάνι της Πάτρας και τις αναπτυξιακές προοπτικές του. Κορυφαίες 3pl επιχειρήσεις θα προτείνουν λύσεις Logistics Outsourcing και Εμπορευματικών Μεταφορών, οι οποίες ενισχύουν τις προσπάθειες των εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων για βελτίωση του συστήματος εφοδιασμού σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε το τελικό πρόγραμμα της ολομέλειας καθώς και στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.cold.org.gr


Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.