Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΕΒΨ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ HUMAN ASSET MANAGEMENT IN LOGISTICS

Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το συνέδριο “HUMAN ASSET MANAGEMENT IN LOGISTICS” , το οποίο διοργανώνεται από το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS.

Το εν λόγω συνέδριο είναι πολύτιμο εργαλείο για όσους διοικούν ή συνεργάζονται στα Logistics, καθώς πρόκειται να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες διεθνείς τάσεις και εξελίξεις που σχετίζονται με την διοίκηση ανθρώπων & την αύξηση της αποδοτικότητας στα Logistics. Η αποτελεσματική διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού είναι αυτή που στις μέρες μας θα δώσει value στην Εφοδιαστική Αλυσίδα χωρίς να απαιτεί κεφάλαια ούτε μεγάλο χρόνο απόδοσης. Η καλύτερη επένδυση σήμερα είναι στο κατάλληλο Ανθρώπινο Δυναμικό και έχει τίτλο “Human Asset”.

Το συνέδριο θα κινηθεί σε τέσσερις πυλώνες: 

• Αποθήκη(Παραγωγικότητα, εργασιακά θέματα, νομικό πλαίσιο, μισθωμένο προσωπικό, υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων, εργασιακή ευελιξία, εργασιακές συγκρούσεις, lean warehousing, εκπαίδευση, πιστοποίηση)
• Διανομή & Εμπορευματική Μεταφορά (Εργασιακά θέματα, νομικό πλαίσιο, Ωράρια εργασίας, ασφαλής φόρτωση, αποφυγή ατυχημάτων)
• Παραγωγικότητα & Τεχνολογία (WMS, tele-διαχείριση, εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία)
• Ανθρώπινος παράγοντας σε θέσεις customer service, planning, forecasting κ.α. (Οργανογράμματα, διοίκηση ανθρώπων, talent management, stress management, κινητοποίηση, εργασιακές συγκρούσεις, αμοιβές & bonus schemes, compliance, KPI’s balanced scorecard)
Η Ένωση για τα μέλη της έχει εξασφαλίσει έκπτωση 20% και όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμματεία μας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.cold.org.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.