Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αγαπητά μας μέλη,

υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, θα διεξαχθεί το συνέδριο «Εξοικονόμηση Ενέργειας, Βιομηχανία-Ανταγωνιστικότητα» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Athens Divani Caravel με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Οικονομίας & Ανάπτυξης, την επιστημονική συνεργασία του ΚΑΠΕ, το οποίο διοργανώνεται από την Α-Energy Ιnvestments.


Στόχος της εκδήλωσης είναι, να συμβάλλει στον προσδιορισμό των επόμενων βημάτων για τη διευκόλυνση επενδύσεων ενεργειακής απόδοσης και να αποτελέσει πεδίο κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων σχετικά με το αίτημα της εποχής: Τη μείωση της ενεργειακής έντασης και τη διασφάλιση ανταγωνιστικού κόστους ενέργειας στη βιομηχανία, στις εξαγωγές , στην εφοδιαστική αλυσίδα και στην επιχειρηματικότητα συνολικότερα με αξιοποίηση κάθε δυνατού μέσου που παρέχει σήμερα η Πολιτεία, αλλά και η ιδιωτική αγορά.


Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS συμμετέχει με ομιλία – τοποθέτηση του Προέδρου κ. Γρηγορόπουλου Διονύση 14.00μμ-15.30μμ στη Δεύτερη ενότητα: Χρηματοδότηση Έργων Ενεργειακής Αποδοτικότητας Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τη βιομηχανία, Ιδιωτικά κεφάλαια, Ειδικά Προγράμματα, Pay as you Save, Τεχνολογίες – Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, με σκοπό να ενημερωθεί ο κλάδος μας για τις τελευταίες εξελίξεις στα Προγράμματα ΕΣΠΑ και να αναδείξει τους προβληματισμούς της Βιομηχανίας Ψύχους στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας όπως αυτοί αποτυπώθηκαν στην ΕΡΕΥΝΑ που διεξήγαγε ή Ένωση.


Για πρώτη φορά η ΕΝΩΣΗ έχει εξασφαλίσει για τις ταμειακός εντάξει το 2018 εταιρείες - μέλη της, ελεύθερη είσοδος για το πρώτο άτομο που Θα παρακολουθήσει τις εργασίες.

Προσοχή σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή και δεύτερο άτομο δίνετε ειδική τιμή από 170 € + ΦΠΑ , σε 100 € + ΦΠΑ .

Για την δήλωση συμμετοχής επικοινωνείτε με την γραμματεία της ΕΝΩΣΗΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.cold.org.gr

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.