Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2018 > FOOD SAFETY CONFERENCE
Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,


υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, θα διοργανωθεί το 4th Food Safety Conference, το οποίο πραγματοποιείται από το Plant & το σελφ σερβις της Boussias Communications, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο Domotel kastri – Αμφιθέατρο.

Το εν λόγω συνέδριο αποτελεί την πιο δυναμική συνάντηση για την ασφάλεια τροφίμων και ποτών, και επανέρχεται για να διερευνήσει τις κατευθύνσεις τις οποίες χρειάζεται να ακολουθεί η βιομηχανία τροφίμων και ποτών για να ελαχιστοποιήσει την ανησυχία των καταναλωτών σχετικά με την υγιεινή και την αυθεντικότητα των τροφίμων που καταναλώνει, μέσα από την παρουσίαση καλών πρακτικών ασφάλειας, ποιότητας, αυθεντικότητας και ιχνηλασιμότητας.

Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS συμμετέχει με σκοπό να ενημερωθεί ο κλάδος μας για τις τελευταίες εξελίξεις στην νομοθεσία για την ασφάλεια κατεψυγμένων τροφίμων, καθώς και τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, πρότυπα και διαδικασίες στην υπηρεσία παραγωγής και διάθεσης ασφαλών τροφίμων στην Αγορά, παράλληλα με την καθημερινή πρακτική στη βιομηχανία.

Μπορείτε να δείτε εδώ την ατζέντα του συνεδρίου, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, καθώς και στο ακόλουθο link www.cold.org.gr

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμματεία μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.