Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2018 > Οι Logisticians<40 προδιαγράφουν το Logistics 4.0
Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα σας,


υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, θα διεξαχθεί το συνέδριο με κεντρικό θέμα τα Logistics 4.0 και τίτλο: “Οι Logisticians<40 προδιαγράφουν το Logistics 4.0” , το οποίο διοργανώνεται από το Supply Chain Institute, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το συνέδριο Logistics 4.0 θα αναλύσει διεξοδικά το νέο αυτό περιβάλλον το οποίο θα διαμορφωθεί στην χώρα μας τα επόμενα έτη, καθώς και τις επιπτώσεις, ευκαιρίες, και προκλήσεις στην οργάνωση, δομή και λειτουργία των logistics στην Ελλάδα. Το καινοτόμο του συνεδρίου είναι το βήμα που δίνεται στους νέους logisticians μέχρι 40 ετών, να προσφέρουν πολύτιμη πληροφόρηση και στρατηγική κατεύθυνση στην αγορά.
Το μέλλον είναι εδώ, και οι Future Logistics Leaders είναι έτοιμοι να σας παρουσιάσουν smart λύσεις σε μία smart εποχή!

Στο ακόλουθο link μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για το συνέδριο www.cold.org.gr , καθώς και στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Για τα μέλη μας η ΕΝΩΣΗ έχει εξασφαλίσει 20% έκπτωση και όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει με την γραμματεία μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.