Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2018 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΘΕΣΗ MARKET EXPO

Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα σας,


η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS και φέτος θα δώσει το παρόν στην έκθεση Market Expo, η οποία αποτελεί την εξέλιξη της Super Market, Mini Market & Περίπτερο, και θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Οκτωβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η έκθεση ως φυσικό αντικείμενο εδώ και χρόνια καλύπτει έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής αγοράς και σημειώνει έντονο ενδιαφέρον για τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, καθώς φέτος επαναπροσδιορίζει δυναμικά τον ρόλο της που
μιλά πλέον προς όλη την αγορά πώλησης τροφίμων και ποτών της οργανωμένης και μικρής λιανικής αλλά και της εστίασης.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο (Αίθουσα 1, Διάδρομος Η, Περίπτερο 30), με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για την βέλτιστη διαχείριση των προϊόντων τους σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τόσο την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και την χώρα μας. Σκοπός μας θα είναι επίσης να φέρουμε κοντά της εταιρείες παραγωγής – χονδρεμπόρους , μεταποίησης με τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ 3PL και τους διανομείς, προκειμένου να τους αναδείξουμε, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που μπορούμε να τους προσφέρουμε και την τεχνογνωσία μας για την διαχείριση των προϊόντων σε όλες τις συνθήκες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την διοργάνωση και την συμμετοχή σας σε αυτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία μας και τον κ. Κανδάκη Μανώλη, στο mkandakis@rota.gr και στο τηλ. 2.111.801.801.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.