Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2018 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΕΒΨ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ SUPPLY CHAIN AWARDS 2018


Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & logistics στην κριτική επιτροπή των βραβείων Supply Chain Awards 2018


Δελτίο ΤύπουΑθήνα, 13 Ιουνίου 2018


Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics συμμετείχε στην κριτική επιτροπή των βραβείων Supply Chain Awards 2018, που έλαβαν χώρα την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 , σε μία υπέρλαμπρη Τελετή Απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη. Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, μια εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός πια και στόχος της είναι η ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την Εθνική Οικονομία.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ακόμη μια φόρα τα μέλη μας αναδείχτηκαν για την καινοτομία και τις υψηλές υπηρεσίες τους .

1. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ Α.Ε. με 2 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ στην Μεταφορά και Διανομή & 3PL στα FMCG

2. METRON LOGISTICS με 2 ΒΡΑΒΕΙΑ ένα ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής ελεγχόμενης θερμοκρασίας και ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ανάπτυξη συνεργατικού σχήματος 

3. Food Link ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στις ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ – ΔΙΑΝΟΜΗΣ 

4. Truck & Cargo Insurance με ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ONE SHOP STOP SUPPLY CHAIN INSURANCE SUPPLIER – BROKER


Ευχόμαστε στους διοργανωτές δύναμη και θέληση για την διοργάνωση των βραβείων και την επόμενη χρονιά και την βράβευση περισσότερων μελών μας. Η Ένωση θα παραμείνει αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων αντίστοιχων προσπαθειών και στο μέλλον που σκοπός τους είναι να αναδεικνύονται οι καλές επιδόσεις και πρακτικές στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα.