Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  


 Νέα > Νέα 2016
20/12/2016  

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

20/12/2016  

SUPPLY CHAIN TRACEABILITY TECHNOLOGY TOOLS

16/12/2016  

GLOBAL FOOD SECURITY INDEX 2016

16/12/2016  

ENERGY USE IN THE EU FOOD SECTOR

15/12/2016  

THE EFFECTS OF ECONOMIC CRISIS TO LOGISTICS OUTSOURCING

15/12/2016  

GREECE-MARKET SPECIAL DEVELOPMENTS IN THE GREEK HORTICULTURE SECTOR- AGRO LOGISTICS

14/12/2016  

EU F –GAS IMPORTS DOWN BY 40% - REPORT

14/12/2016  

RREVIEWING THE EUROPEAN INVESTMENT BANK’S CARBON FOOTPRINT METHOLOGY

13/12/2016  

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΤΩΝ ΦΔΧ/ΕΔΧ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ

13/12/2016  

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ

13/12/2016  

THE COLD ECONOMY- WHY? WHAT? HOW?

12/12/2016  

LOGISTICS IN SMALL ISLANDS: CHALLENGES FOR SUSTAINABLE SUPPLY CHAIN SOLUTIONS

12/12/2016  

BRIEFING PAPER ON AGRICULTURE TRADE FACILITATION IN GREECE

9/12/2016  

UNLOCKING THE POTENTIAL OF GREEK AGRO-FOOD INDUSTRY

9/12/2016  

CONNECTING TO COMPLETE 2016- TRADE LOGISTICS IN THE GLOBAL ECONOMY

8/12/2016  

EFFICIENCY OF AIR DEHUMIDIFICATION ON THE DRYING PROCESS IN A FOOD PLANT

8/12/2016  

REFRIGERANT CHOICES FOR THE FUTURE- SMALL INDUSTRIAL REFRIGERATION APPLICATIONS

7/12/2016  

EXPERIMENTAL EVALUATION OF A CO2 TRANSCRITICAL REFRIGERATION PLANT WITH A DEDICATED MECHANICAL SUB COOLING

7/12/2016  

REFRIGERANT CONTAMINATION AND COUNTERFEITING_ RISKS EXPERIENCE AND POTENTIAL SOLUTIONS

6/12/2016  

CERTIFYING SUPPLY CHAIN PROFESSIONALS IN GREECE

6/12/2016  

A DECISION SUPPORT SYSTEM FOR COLD SUPPLY CHAIN NETWORK DESIGN

6/12/2016  

DX AMMONIA WITH SMART HOT GAS ‘SHG’ DEFROST

5/12/2016  

OECD ECONOMIC SURVEYS GREECE

5/12/2016  

ΜΟΛΙΣ ΤΟ 14% ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 3PL ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 45.000 τ.μ.

5/12/2016  

EU PLATFORM ON FOOD LOSSES AND FOOD WASTE

1/12/2016  

GOOD PRACTICE CASE STUDY-REFRIGERATION

1/12/2016  

ENGINEERING BULLETIN - INDUSTRIAL COOLERS - HIGH PROFILE

1/12/2016  

COMMISSION PROPOSES NEW RULES FOR CONSUMER CENTRED CLEAN ENERGY TRANSITION

30/11/2016  

AMMONIA PIPING HANDBOOK 4th EDITION

29/11/2016  

CODE OF PRACTICE FOR REFRIGERANT LEAK TIGHTNESS IN COMPLIANCE WITH THE F-GAS REGULATION

28/11/2016  

ENERGY EFFICIENCY PRACTICES IN INDUSTRIAL REFRIGERATION

28/11/2016  

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΙΧ. ΤΑ ΑΡΘΡΑ 31-32

25/11/2016  

ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΠΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

25/11/2016  

COP22: THE ROLE OF REFRIGERATION IN THE COMBAT AGAINST CLIMATE CHANGE

25/11/2016  

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΆΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

24/11/2016  

R134a REFRIGERATION TECHNICIAN HANDBOOK

24/11/2016  

INDUSTRY SETS SIGHTS ON REDUCING REFRIGERANT LEAKAGES

23/11/2016  

CRISIS MANUAL MANAGEMENT

23/11/2016  

ΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

22/11/2016  

OPERATING A GLOBAL TEMPERATURE CONTROLLED SUPPLY CHAIN

22/11/2016  

SCIENTIFIC AND TECHNICAL ASSISTANCE ON THE EVALUATION OF THE TEMPERATURE TO BE APPLIED TO PRE PACKED FISHERY PRODUCTS

21/11/2016  

THEORETICAL AND EXPERIMENTAL INVESTIGATION OF A COMBINED R134a AND TRANSCRITICAL CO2 HEAT PUMP FOR SPACE HEATING

21/11/2016  

CO2 - A REFRIGERANT FROM THE PAST WITH PROSPECTS OF BEING ONE OF THE MAIN REFRIGERANTS IN THE FUTURE

18/11/2016  

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ 2017

18/11/2016  

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & LOGISTICS

17/11/2016  

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 31/3/17 ΓΙΑ ΤΟ ABS ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΤΑ ΦΔΧ

17/11/2016  

MAINTENANCE OF REFRIGERATION EQUIPMENT

16/11/2016  

EU MEAT AND POULTRY TRACEABILITY IMPLEMENTATION GUIDELINE

16/11/2016  

ΣΤΗΝ 20η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΕ

15/11/2016  

7 KEY CHALLENGES TO REFRIGERATED TRANSPORT

15/11/2016  

THE COST OF POOR DELIVERY: FOUR STEPS TO GO FROM “COST CENTRE” TO “COMPETITIVE ADVANTAGE”

14/11/2016  

HANDBOOK FOR INTRODUCTION OF FOOD TRACEABILITY SYSTEMS

11/11/2016  

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΔΥΜ ΕΤΟΥΣ 2017

11/11/2016  

AN EXPERIMENTAL AND NUMERICAL STUDY OF REFRIGERATOR HEAT LEAKAGE AT THE GASKET REGION

9/11/2016  

GUIDELINE FOR LIFE CYCLE CLIMATE PERFORMANCE

9/11/2016  

TECHNICAL PAPER- COMPARING EVAPORATIVE AND AIR COOLED CONDENSING IN AMMONIA AND HFC 507 REFRIGERATION SYSTEMS

8/11/2016  

Ο ΟΟΣΑ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

8/11/2016  

CHILLED FOODS – A COMPREHENSIVE GUIDE

7/11/2016  

FROZEN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

4/11/2016  

DIGITAL SUPPLY CHAIN

4/11/2016  

GREEK LOGISTICS- UNLOCKING GROWTH POTENTIAL THROUGH REGULATORY REFORM AND COMPLEMENTARY MEASURES

3/11/2016  

EU ECOLABEL FOR FOOD RETAILS STORES-REPORT

3/11/2016  

ASSESSMENT AND TYPOLOGY OF EXISTING CO2 CALCULATION TOOLS AND METHOLOGIES

2/11/2016  

DESIGNING AND OPERATING SAFE AMMONIA REFRIGERATION SYSTEMS

2/11/2016  

METHOLOGIES FOR EMISSION CALCULATIONS _ BEST PRACTICES IMPLICATIONS AND FUTURE TRENDS

1/11/2016  

GUIDE ON THE NEW F-GAS REGULATION (UPDATED)

1/11/2016  

INTERNATIONAL MILESTONE AGREEMENT ON THE PHASE DOWN OF HFC PRODUCTION AND CONSUMPTION

31/10/2016  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

31/10/2016  

EU TRANSPORT SCOREBOARD 2016 – GREECE

27/10/2016  

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

27/10/2016  

INDUSTRIAL REFRIGERATION AMMONIA & CO2 APPLICATIONS (HANDBOOK)

26/10/2016  

HANDBOOK OF FOOD PRESERVATION

25/10/2016  

ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΟΥΡΟΥ- ΤΣΙΑΛΤΑΣ

25/10/2016  

A FAIR COMPARISON OF CO2 AND PROPANE USED IN LIGHT COMMERCIAL APPLICATIONS FEATURING NATURAL REFRIGERANTS

24/10/2016  

FUTURE TECHNOLOGIES AND INNOVATIONS RELATING TO FREIGHT TRANSPORT WHICH ARE RELEVANT FOR CARBON FOOTPRINT CALCULATION

24/10/2016  

FOOD FREEZING TIMES AND HEAT TRANSFER COEFFICIENTS

21/10/2016  

ΝΕΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

21/10/2016  

COFRET PROJECT-EXISTING METHODS & TOOLS FOR CALCULATION OF CARBON FOOTPRINT OF TRANSPORT & LOGISTICS

20/10/2016  

CRYOGENIC VS MECHANICAL FOOD FREEZING

20/10/2016  

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

20/10/2016  

ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ

19/10/2016  

F-GAS REGULATION SHAKING UP THE HVAC&R INDUSTRY

18/10/2016  

GAS DETECTION IN REFRIGERATION SYSTEMS

18/10/2016  

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΧ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΜΕΛΕΤΗ)

17/10/2016  

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ

17/10/2016  

HYDROCARBONS AS REFRIGERANTS-INFORMATION PAPER

13/10/2016  

THE STATE OF SUSTAINABILITY SUPPLY CHAINS: BUILDING RESPONSIBLE AND RESILIENT SUPPLY CHAINS

7/10/2016  

HEALTH RISKS OF MATERIALS IN CONTACT WITH FOOD: TIGHTER EU SAFETY RULES NEEDED –TEXTS ADOPTED

7/10/2016  

CO2/NH3 CASCADE REFRIGERATION SYSTEM WITH A SECONDARY GLYCOL FLUID

6/10/2016  

EURAMMON SYMPOSIUM: THE FOOD AND RETAIL INDUSTRY GOES GREEN

5/10/2016  

A GUIDE TO TRACEABILITY WITH IN THE FISH INDUSTRY

5/10/2016  

RREFRIGERATION SYSTEM PERFORMANCE USING LIQUID SUCTION HEAT EXCHANGERS

4/10/2016  

ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

4/10/2016  

ENERGY SAVING WITH TOTAL ENERGY SYSTEM FOR COLD STORAGE

28/9/2016  

QUALITY BASED CLUSTERING OF FOOD PRODUCTS FOR CUSTOMIZED FOOD LOGISTICS

28/9/2016  

AIR BLAST FREEZERS AND THEIR SIGNIFICANCE TO FOOD FREEZING: A REVIEW

26/9/2016  

METHODS TO ASSESS ENERGY USAGE IN FOOD COLD STORES

26/9/2016  

NUMERICAL INVESTIGATION OF HEAT & MASS TRANSPORT & SURFACE CONDENSATION DUE TO FOOD RESPIRATION & TRANSPIRATION IN A REFRIGERATED SPACE

23/9/2016  

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

23/9/2016  

SIMULATION OF MOISTURE LOSS & HEAT LOADS IN REFRIGERATED STORAGE OF FRUITS & VEGETABLES



Σελίδα: 1 2 3 4