Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2014 > Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΕΕΛ –ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΒΨ

Με τη συμμετοχή 200 και πλέον μελών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics εορτάστηκαν τα 20 χρόνια του Οργανισμού των Ελλήνων Logisticians σε μια μεγαλοπρεπή και ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά.

Η Αντιπρόεδρος Διοικητικού κα Ειρήνη Χάδιαρη Γκιάλα, ήταν η οικοδεσπότης της εκδήλωσης, κατά την έναρξη της οποίας ανέφερε, «1994-2014: 20 χρόνια μιας ιστορίας που ξεκίνησε σαν όραμα και έγινε πραγματικότητα με δράσεις και έργο χάρις στην αγάπη κάποιων ανθρώπων που κρατάει μέχρι σήμερα».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Σωτήρης Τριχάς κατά το χαιρετισμό του ανέφερε «Όταν πρωτοήρθα στην Eλληνική Eταιρεία Logistics, το 1997 ως απλό μέλος, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε κάποια μέρα που θα συμμετείχα στην εκπροσώπηση ενός ολόκληρου κλάδου απέναντι στην κυβέρνηση και σε φορείς, με ότι αυτό συνεπάγεται. Κορύφωση όλων των δράσεων ήταν η ψήφιση του νόμου για την ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα και η διαμόρφωση συγκεκριμένης Εθνικής Στρατηγικής, τα οποία στηρίχθηκαν κατά βάση στο δικό μας Master Plan».

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο κ. Ευάγγελος Αγγελετόπουλος, εμπνευστής και ένας εκ των ιδρυτών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξιστόρησε τον τρόπο με τον οποίο η ιδέα του για τη δημιουργία ενός επιστημονικού σωματείου σχετικά με τη μοντέρνα επιστήμη της εφοδιαστικής αλυσίδας πήρε σάρκα και οστά.

Χαιρετισμό απηύθυνε κι ο κ. Hans-Peter Hadorn, Πρόεδρος του EFIP (European Federation ofInland Ports), ο οποίος παραβρέθηκε στη μεγάλη βραδιά των ελληνικών logisticsτιμώντας τα 20 χρόνια του μεγάλου αυτού Οργανισμού.

Στη γιορτή της Ελληνικής Εταιρείας Logistics συμμετείχαν εκτός άλλων, εκπρόσωποι φορέων και ο τ. Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Β’Αθηνών, κ. Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος μετά από σύντομο χαιρετισμό απένειμε τιμητικές πλακέτες στους διατελέσαντες Προέδρους ΔΣ που παραβρέθηκαν στη μεγάλη βραδιά των Logistics. Ιδιαίτερα συγκινημένοι οι Πρόεδροι κκ. Βαγγέλης Αγγελετόπουλος, Ιωάννης Κονταράτος, Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος και Σωτήρης Τριχάς ευχαρίστησαν την οικογένεια της Ελληνικής Εταιρείας Logistics για τη μεγάλη αυτή τιμή.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και ο πρόεδρος της ΕΒΨ κ. Νίκος Δημουλάς και αρκετά από τα μέλη μας,  ενώ εκ των χορηγών ήταν και μέλη της ΕΒΨ, και συγκεκριμένα οι εταιρίες MEDFRIGO  και TOYOTA ήταν χρυσοί χορηγοί της εκδήλωσης, ενώ η εταιρία SARMED ήταν ασημένιος χορηγός. Εν συνεχεία οι πρόεδροι της ΕΒΨ και της ΕΕΛ αντήλλαξαν επιστολές με τις οποίες δεσμεύτηκαν για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και της συνεργασίας των δύο σωματείων.