Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2014 > SARMED: ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τη στρατηγική συμφωνία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τη μίσθωση της σιδηροδρομικής αποθήκης 500 τ.μ. στον εμπορικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Sarmed.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Sarmed με την παρούσα συμφωνία δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της, προσφέροντάς τους τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και πολύ ανταγωνιστικό κόστος.

Συγκεκριμένα,η Sarmed θα κάνει χρήση των δύο σταθμών φόρτωσης στην περιοχή του τριγώνου Θεσσαλονίκης και στην περιοχή του Θριασίου, από όπου θα γίνεται η συγκέντρωση, η διαλογή και η φόρτωση, η μεταφορά με τη χρήση της ICS, η εκφόρτωση και η διαλογή και η τελική διανομή.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η πρόσφατη συμφωνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την COSCO δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης και ανοίγει το δρόμο για να γίνει η Ελλάδα Παγκόσμιο Διαμετακομιστικό Κέντρο και πύλη εισόδου εμπορευμάτων για την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υπηρεσιών logistics, Sarmed είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που θα χρησιμοποιεί το νέο εμπορευματικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά μας, χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την παρούσα συνεργασία, η οποία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εμπορευματικών και εξαγωγικών προσπαθειών της Θεσσαλονίκης». 

[ΠΗΓΗ:http://www.metaforespress.gr/]