Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2014 > ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ «ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η SARMED

Το μεταφορικό έργο και τη διανομή των προϊόντων της εταιρείας εμπορίας κατεψυγμένων αλιευμάτων «Καλλιμάνης», σε πανελλαδική κλίμακα, ανέλαβε η Sarmed.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας, η κα Ντίνα Καλλιμάνη, εντεταλμένη σύμβουλος της εταιρείας Καλλιμάνη, δήλωσε «για εμάς στην εταιρεία Καλλιμάνης, η ποιότητα του κάθε προϊόντος είναι ύψιστης σημασίας και αυτή εξασφαλίζεται μέσα από τη σωστή διαχείριση του κάθε σταδίου της εφοδιαστικής αλυσίδας: από την επιλογή της α’ ύλης μέχρι την τοποθέτησή του στο καλάθι του καταναλωτή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, λοιπόν, που η SarmedLogistics εντάσσεται στην κοινότητα των συνεργατών μας, γιατί γνωρίζουμε πως η εμπειρία και τεχνογνωσία της θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την Αλυσίδα Φρεσκάδας Καλλιμάνης».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «η εν λόγω συνεργασία έρχεται να σφραγίσει ένα ιδιαιτέρως δραστήριο διάστημα για τη Sarmed, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν επέλθει ποικίλες συμφωνίες ως αποτέλεσμα της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον κλάδο των logistics.

Στο πλαίσιο αυτό, μόλις το τελευταίο δίμηνο η Sarmed έχει προχωρήσει σε συνεργασία για αποθηκευτικές υπηρεσίες με την εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης μελιού και ζαχαρωδών προϊόντων «ΜΕΛΙΝΤΑ», ενώ η εταιρεία εμπορίας και διανομής ξηρών καρπών και snacks«SELECT NUTS» επέλεξε τη Sarmed για την καθετοποιημένη διαχείριση της εφοδιαστικής της αλυσίδας και τη διανομή των προϊόντων της στο κανάλι των supermarkets».

 

ΠΗΓΗ:http://www.metaforespress.gr/]