Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2014 > ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ REACH TRUCK ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ BT REFLEX ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ

Για απλές και αποδοτικές διαδικασίες, η τελευταία λύση από την Toyota Material Handling είναι τα μηχανήματα reach truck της σειράς BT Reflex B.

Τα μηχανήματα reach truck RRE120B – 160 B έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βέλτιστη λειτουργία σε απλές εφαρμογές χαμηλής έως μέτριας έντασης. Η σειρά έχει ύψοςανύψωσης έως 8,5 mκαι χωρητικότητα μπαταρίας έως 650 Ah. Εύκολα στη χρήση, ανθεκτικά και αξιόπιστα, είναι μια πρακτική λύση, κατάλληλη για διαδικασίες πολλαπλών εργασιών και χειριστές με περιμετρική ορατότητα.

Για απλές και αποδοτικές διαδικασίες, η τελευταία λύση από την Toyota MaterialHandling είναι τα μηχανήματα reach truck της σειράς BT Reflex B.

Τα μηχανήματα reach truck της σειράς BT Reflex B διαθέτουν φιλικά προς το χρήστη και εύκολα προσβάσιμα χειριστήρια, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με λογικό τρόπο, ώστε να μην απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από τους χειριστές. Με μοχλούς που ελέγχονται με τις άκρες των δαχτύλων για όλες τις κινήσεις των περονών και ηλεκτρονικό σύστημα οδήγησης για ομαλή λειτουργία και ακρίβεια στην οδήγηση, ο χειρισμός ενός μηχανήματος reach truck δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο εύκολος, χωρίς να μειώνεται η εξαιρετική εργονομία, ασφάλεια και ποιότητα τηςToyota. Το σύστημα οδήγησης προσφέρει ευελιξία 360°, με τη συμβατική ρύθμιση 180° να διατίθεται προαιρετικά.


Η ενεργοποίηση με την εισαγωγή κωδικού PIN διασφαλίζει ότι στο μηχάνημα θα έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένοι χειριστές. Επιπλέον, το κάθισμα και τα χειριστήρια μπορούν να ρυθμιστούν πλήρως ανάλογα με τις προτιμήσεις του χειριστή, ενώ το ύψος του δαπέδου της καμπίνας μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις.


«Η νέα σειρά BT Reflex B εμπλουτίζει το στόλο μηχανημάτων reach truck τηςToyota με ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό μοντέλο χάρη στα λειτουργικά του χειριστήρια και τη διαισθητική του συμπεριφορά. Το νέο μηχάνημα reach truckαντιπροσωπεύει την απλότητα και την απόδοση στις διαδικασίες. Καλύπτουμε πλέον τις ανάγκες όλων των πελατών, από χρήστες μεμονωμένων μηχανημάτων έως χρήστες μεγάλων στόλων που χρειάζονται εξειδικευμένα μηχανήματα για πιο εξελιγμένες εφαρμογές. Έχουμε τις σειρές R και E για ανώτερη απόδοση σε ύψος, τις σειρές N,F και O για πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές και τώρα τη σειρά B. Όλα αυτά καθιστούν τη σειρά BT Reflex πολύ δυνατή», δήλωσε ο Martin Mimer, ProductManagement Warehouse Trucks της Toyota Material Handling Europe.

[ΠΗΓΗ:www.toyota-forklifts.gr/]