Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2014 > 11.400 ΝΕΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Περισσότερα από 11.400 νέα barcodes ελληνικών προϊόντων δημιουργήθηκαν μέσω της online υπηρεσίας της 520 Barcdode Hellas και κυκλοφόρησαν στη διεθνή και εγχώρια αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014. Σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα σημειώνεται αύξηση των barcodes της τάξεως του 40%. Ακόμη, στο ίδιο διάστημα 268 νέες εταιρείες εγγράφηκαν στην 520Barcode Hellas και απέκτησαν κωδικούς με πρόθεμα 520.


Ο κλάδος Τροφίμων και Ποτών πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια εξωστρέφειας της χώρας τα τελευταία χρόνια και εμφανίζει μεγαλύτερη διασπορά στους τομείς δραστηριότητας των επιχειρήσεων του. Νέο και ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2014 η Οινοποίηση, η Ζυθοποιία και η Αποσταγματοποιία τριπλασιάστηκαν σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα φτάνοντας το 11% του συνόλου της κατηγορίας. Ακολουθούν τα Καλλυντικά, τα Είδη Υγιεινής, τα Παραφαρμακευτικά, τα Είδη Οικιακής Χρήσης, το Γενικό εμπόριο και η Ένδυση. 

Ως προς την γεωγραφική διαστρωμάτωση, σύμφωνα με τα στοιχεία της 520 Barcode Hellas, o μεγαλύτερος όγκος των νέων εταιρειών και κωδικών για το πρώτο εξάμηνο του 2014 δημιουργήθηκε στην Αττική και αμέσως μετά ακολουθούν η Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Κρήτη, τα Νησιά του Αιγαίου και η Στερεά Ελλάδα.


Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις –παρά το δύσκολο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον–δείχνουν μια σταθερά θετική πορεία και δίνουν αισιόδοξο τόνο. Οι ελληνικές  επιχειρήσεις αποδεικνύεται ότι με όπλα την ποιότητα και το ελληνικό τους διαβατήριο μπορούν και έχουν επιτυχία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και διεθνώς


Επιπλέον, ιδιαίτερα σημαντικό και θετικό στοιχείο αποτελεί ότι το 40% των νέων πελατών, είναι νεοσύστατες εταιρείες.


Η 520 Barcode Hellas παρέχει δωρεάν στους συνδρομητές της online υπηρεσία με την οποία μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους barcode με πρόθεμα 520, μέσω της ιστοσελίδας 
www.520barcodehellas.com, γρήγορα και αξιόπιστα. Ως τώρα 46.306 νέα προϊόντα έχουν αποκτήσει barcode 520 από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η 520 Barcode Hellas έχει εκδώσει το σύνολο των κωδικών barcode με πρόθεμα 520 για λογαριασμό των ελληνικών επιχειρήσεων παρέχοντας εγγύηση για τη μοναδικότητά τους. Η εταιρεία διαρκώς εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις στη μάχηενδυνάμωσης του λιανεμπορίου και των εξαγωγών.

[ΠΓΗ:http://www.supply-chain.gr/]