Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2022 > 5ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - ITC 2022

Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,


Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, υποστηρίζει και συμμετέχει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών ITC 2022 HELLAS, το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον Τεχνικό/Κατασκευαστικό και Μεταφορικό κλάδο και θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου μέσω web only, στις 31 Μαΐου και την 1η Ιουνίου 2022, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η ΕΝΩΣΗ έχοντας πια την εμπειρία και την αναγνώριση ότι κατέχει υψηλή εξειδίκευση στον τομέα της Ψυχρής Εφοδιαστικής, συμμετέχει με τοποθέτηση του Προέδρου κ. Γρηγορόπουλου Διονύση την Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 13:00 - 14:00, στη θεματική ενότητα : «Οι τρέχουσες προκλήσεις στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές και τα logistics», προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη για τις πρόσφατες εξελίξεις , προοπτικές αλλά και προκλήσεις των δύο αλληλένδετων κλάδων.

Οι δυο ημέρες της φετινής εκδήλωσης θα χωριστούν ως εξής:

Στις 31 Μάϊου οι συνεδρίες θα είναι αφιερωμένες στις Υποδομές/Κατασκευές και την 1η Ιουνίου στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές, με περισσότερους από 40 διακεκριμένους ομιλητές.

Την 31η Μαΐου το συνέδριο θα ξεκινήσει με την Στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών και θα υπάρξουν, θεματικές ενότητες για τις Υποδομές στα μεγάλα έργα, την ενέργεια, τον τουρισμό & το real-estate και το περιβάλλον.

Αντίστοιχα την 1η Ιουνίου στις Μεταφορές θα διεξαχθούν θεματικές συνεδρίες για τις αστικές συγκοινωνίες και την αστική κινητικότητα, τον σιδηρόδρομο, τις αερομεταφορές, τις οδικές εμπορευματικές μεταφορές, τις ταχυμεταφορές και τα logistics.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Φορέα: www.cold.org.gr και να πατήσετε στο αντίστοιχο link προκειμένου να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας.