Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2019 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ SOLUTIONS VI - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Συνέδριο “Logistics Solutions VI – Εξειδικευμένα για τη Βόρεια Ελλάδα”, το οποίο διοργανώνεται από το Supply Chain Institute με την Επιστημονική Υποστήριξη της Planning την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Grand Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη και έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS.

Το SOLUTIONS VI διοργανώνεται με στόχο να παρουσιάσει το Νέο Περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί της Logistics Αγοράς στη Βόρεια Ελλάδα, στις Αποθήκες (ΚΑΔ) , στη μεταφορά και την διανομή θέλοντας να προσφέρει ουσιαστικό Value στους συμμετέχοντες οι οποίοι θα μεταλαμπαδεύσουν στις επιχειρήσεις τους.
Στο έκτο αυτό συνέδριο SOLUTIONS θα εστιάσουνε στα ακόλουθα:

• Στη δομή της αγοράς της Βορείου Ελλάδος και τους τρόπους προσέγγισής της από τη Νότια Ελλάδα καθώς και το αντίθετο, πως δηλαδή τα εμπορεύματα μετακινούνται από τη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη επικράτεια.
• Θα αναδειχθούν πρακτικές και λύσεις για το πως ορισμένες από τις πρωτοπόρες Ελληνικές επιχειρήσεις ανασχεδιάζουν και λειτουργούν τα Route to Market μοντέλα τους στην Βόρεια Ελλάδα, ανεξάρτητα με τον τόπο που έχουν την παραγωγική τους διαδικασία ή το κέντρο διανομής τους.
• Θα παρουσιαστούν κέντρα logistics βορείου Ελλάδος (ΚΑΔ) δίνοντας benchmarks κόστους αποθήκευσης και διανομής.
• Θα ακουστούν λύσεις για τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας των διανομέων με τα πρακτορεία μεταφορών, ενώ θα αναλύσουμε την αγορά των 3PL στη Β.Ελλάδα.
• θα αναλυθούν οι ιδιαιτερότητες της αστικής διανομής για τη Θεσσαλονίκη, και θα παρουσιαστούν εξαιρετικά case studies και surveys.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε το τελικό πρόγραμμα της ολομέλειας καθώς και στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.cold.org.gr

Για τα μέλη μας η ΕΝΩΣΗ έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές και όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει με την γραμματεία
μας.

Προσοχή οι διοργανωτές του Συνεδρίου προσφέρουν δύο δωρεάν συμμετοχές στα μέλη μας, όπου θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.