Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2018 > ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS

Αγαπητά μας μέλη καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, για μία ακόμα χρονιά συμμετέχει ενεργά στη 16η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών , Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics, η οποία θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η φετινή μας συμμετοχή στη μεγάλη έκθεση της Syskevasias όμως δε σταματά εδώ. Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 11:00-14:00 μ.μ , στα πλαίσια της 16η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών , Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics, η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, θα πραγματοποιήσει ημερίδα, με θέμα : DESIGN FOR PACKAGING LOGISTICS - O σχεδιασμός του προϊόντος και της συσκευασίας και η επίδραση στην αποτελεσματικότητα των Logistics, θέλοντας να συνδέσουμε τους δυο χώρους και να αναπτύξουμε την σημαντικότητα της ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ στην Ψυχρή Εφοδιαστική αλλά ταυτόχρονα και στην σημασία της στην ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΞΙΑΣ.

Έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή ομιλητών οι οποίοι θα εστιάσουν στα προβλήματα της διασύνδεσης των δυο κλάδων της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της Συσκευασίας, σας καλούμε μέσα από ένα υψηλού επιπέδου χώρο προβολής, να αναδείξουμε το έργο μας, να αναπτύξουμε συνέργειες, και να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις με τα μέλη μας.

Προς ενημέρωσή σας, επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα μαζί με τα βιογραφικά των ομιλητών.

Η Ένωση έχει εξασφαλίσει για τα μέλη της ηλεκτρονική πρόσκληση για δωρεάν είσοδο δυο ατόμων στην Έκθεση και δωρεάν θέση parking, τα οποία και επισυνάπτουμε.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας.