Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2018 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΕΒΨ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΔΑ e-commerce logistics

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΔΑ e-commerce Logistics

Αθήνα 10 Ιουλίου 2018,

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics συμμετείχε στην 1η εσπερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας στις 27 Ιουνίου στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Holiday Inn, με θέμα την προσαρμογή της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με βάση τη λειτουργία και τις απαιτήσεις του e-commerce.

Περισσότερα από 150 στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και κορυφαίοι logisticians παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον την εσπερίδα. Το συνέδριο στηρίχθηκε σε 3 πυλώνες: Α) Την αποκρυπτογράφηση των logistics του e-commerce, Β) τη μεταφορά της τεχνογνωσίας της Amazon στα ελληνικά logistics του ηλεκτρονικού εμπορίου & Γ) πετυχημένα cases e-commerce που αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές. Τα logistics είναι ο κρίσιμος παράγοντας που καθορίζει τόσο την κερδοφορία όσο και τους τζίρους των e-shops.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics κ. Γρηγορόπουλος Διονύσης ανέπτυξε case study με την διαδικασία και την διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας Ελληνικής εμπορικής εταιρείας με την Amazon, τονίζοντας ιδιαίτερα τις προκλήσεις και τα κρίσιμα σημεία της όλης διαδικασίας.

Η Ένωση θα παραμείνει αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων αντίστοιχων προσπαθειών και στο μέλλον που σκοπός τους είναι να αναδεικνύεται η συνεισφορά των “logistics” στο ηλεκτρονικό εμπόριο.