Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2017 > ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΘΕΣΗ SUPER MARKET MINI MARKET & ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΘΕΣΗ SUPER MARKET MINI MARKET & ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα σας, 


Για ακόμα μια φορά η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS θα δώσει το παρόν στην έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Οκτωβρίου 2017 στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η έκθεση ως φυσικό αντικείμενο εδώ και χρόνια καλύπτει έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής αγοράς και σημειώνει έντονο ενδιαφέρον για τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics με την προσθήκη των κατηγοριών φρέσκου – νωπού – κατεψυγμένου προϊόντος για την μικρή και την οργανωμένη λιανική.

Θέλοντας τα μέλη μας να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων , η Ένωση θα έχει φυσική παρουσία με περίπτερο στην έκθεση (Αίθουσα 3, Διάδρομος Η , Περίπτερο 38 ) , με σκοπό της καλύτερη δυνατή ενημέρωση για την βέλτιστη διαχείριση των προϊόντων τους σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τόσο την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και την χώρα μας . Σκοπός μας θα είναι επίσης να φέρουμε κοντά της εταιρείες παραγωγής – χονδρεμπόρους με τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ προκειμένου να τους αναδείξουμε , τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που μπορούμε να τους προσφέρουμε και την τεχνογνωσία μας για την διαχείριση των προϊόντων σε όλες τις συνθήκες. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την διοργάνωση και την συμμετοχή σας σε αυτή μιας και προσφέρονται ειδικά πακέτα για τα μέλη μας , μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κανδάκη Μανώλη, στο mkandakis@rota.gr και στο τηλ. 2.111.801.801.